De geheugenman
  • €7, 49 €7, 99

  • 400 pagina's
    Ebook

  • Leesfragment

Amos Decker serie

7 boeken

De geheugenman

De geheugenman – David Baldacci

Tot twee keer toe veranderde het leven van Amos Decker voorgoed.

De eerste keer was bij een footballwedstrijd, zijn allereerste als professional. Een harde klap tegen zijn hoofd maakte een einde aan zijn carrière voordat deze goed en wel begonnen was. Maar het ongeluk had ook een bizarre bijwerking: vanaf dat moment kon Decker nooit meer iets vergeten.

De tweede keer was toen hij als politierechercheur thuiskwam van eenstakeout en hij de lichamen van zijn vrouw, dochtertje en zwager vond. Vermoord. Wie de dader was, was net zo onduidelijk als het mogelijke motief. En niet in staat om ook maar een enkel detail van die gruwelijke nacht te vergeten, stortte Decker in. Hij nam ontslag, raakte zijn woning kwijt en eindigde als dakloze.

Maar dan, een jaar later, geeft een man zichzelf aan en legt een bekentenis af. Tegelijkertijd doet een schokkende gebeurtenis de stad op haar grondvesten schudden en wordt Decker gevraagd om bij de politie terug te keren en bij het onderzoek te assisteren. Vastbesloten om voor eens en altijd uit te zoeken wat er die nacht precies is gebeurd, zegt hij toe. Om de waarheid boven water te halen, moet hij echter zijn bijzondere gave gebruiken. De herinneringen die hij zo graag zou vergeten, leiden naar een uitkomst die erger is dan hij ooit voor mogelijk had gehouden…

  • €7, 49 €7, 99

  • 400 pagina's
    Ebook

  • Leesfragment

Meer boeken van Baldacci

Alle boeken

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!