• €12, 99

  • 400 pagina's
    Paperback

  • Leesfragment

Atlee Pine serie

4 boeken

De lange weg naar genade

‘Een fantastische nieuwe hoofdpersoon van een meester-verhalenverteller. Een boek dat je razendsnel uitleest en dat maar weer eens bewijst waarom David Baldacci in de hele wereld lezers heeft die geen genoeg van zijn boeken kunnen krijgen.’ Jane Harper (Wildernis, De droogte)

‘Met fbi-agent Atlee Pine heeft hij een nieuw soort hoofdpersoon gecreëerd. Het zou geen verrassing moeten zijn dat deze unieke thrillerauteur een uniek personage heeft gecreëerd!’ Gregg Hurwitz (Orphan X, De nergensman)

Special agent Atlee Pine is gestationeerd in het westelijk deel van de Verenigde Staten, waar de bevolking op zichzelf is, de overheid gewantrouwd wordt en de natuur geen genade kent. Op vijfjarige leeftijd werd haar tweelingzusje ontvoerd door een seriemoordenaar en vanaf het moment dat ze oud genoeg was om bij de FBI te gaan, heeft Atlee haar leven gewijd aan het opsporen van degenen die anderen kwaad willen doen. En ze is goed. Heel goed. Ze zou een van de beste profilers van de FBI kunnen zijn, als ze niet de voorkeur gaf aan het bestrijden van criminaliteit in de outback van Amerika boven carrière maken in de slangenkuil van Washington D.C. Een eenzaam bestaan, maar daar heeft ze vrede mee.

Wanneer het verminkte karkas van een muilezel wordt gevonden in de Grand Canyon wordt Atlees hulp ingeroepen. De berijder wordt vermist en hij blijkt niet de enige persoon te zijn die recentelijk is verdwenen. Atlee komt tegenover een gruwelijk monster te staan, maar moet ook de confrontatie aan met een nachtmerrie uit haar verleden.

‘Atlee Pine is een heldin die me altijd zal bijblijven. Ik kijk nu al uit naar het volgende deel in de reeks.’ Tess Gerritsen

 

  • €12, 99

  • 400 pagina's
    Paperback

  • Leesfragment

Meer boeken van Baldacci

Alle boeken

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!