Eindspel, de nieuwe David Baldacci komt eraan!

Na Onschuldig, De aanslag, Doelwit en De schuldigen komt nu het 5e deel Eindspel, in de Will Robie & Jessica Reel-reeks eraan.

Will, Robie’s baas, codenaam Blauwe Man, wordt vermist. Sinds hij op vakantie is gegaan in een afgelegen streek in de staat Colorado, heeft niemand hem meer gezien of iets van hem gehoord. Samen met zijn vaste partner Jessica Reel gaat Robie op onderzoek uit en komt terecht in plattelandsstadje met talloze problemen: een reeks moorden, aan drugs gerelateerde criminaliteit en geweld van een groep blanke racisten. Of de verdwijning van Blauwe Man met een van deze zaken te maken heeft, is echter onduidelijk.

Als buitenstaanders zijn Robie en Reel genoodzaakt samen te werken met de plaatselijke politiechef. De drie komen tegenover een tegenstander staan die veel meer vuurkracht in de strijd kan gooien en bovendien het thuisvoordeel geniet.

En langzaam maar zeker dringt tot Robie en Reel door dat ze van geluk mogen spreken als ze het er levend van afbrengen. Met of zonder Blauwe Man…

‘Bestsellerauteur David Baldacci blijkt bijzonder goed voorzien van inside-information in deze thriller.’ – Knack over Onschuldig

‘Als het gaat om actie, is Baldacci een van de besten.’ – Nu.nl

Eindspel van David Baldacci verschijnt op 14 november

 

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwsberichten

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!