https://www.awbruna.nl/boek/de-waker/

Het uur van de zonde nu als voordeeleditie!

Met Het uur van de zonde  ligt het scherpste detectiveduo nu als voordeeleditie in de boekhandel voor maar €9,95! Het uur van de zonde is na Onbewaakt ogenblik het tweede deel in de King & Maxwell reeks. Hierna verschenen in deze serie ook: Geniaal Geheim, Familieverraad en De zesde man.

Niets en niemand kan privédetectives Sean King en Michelle Maxwell tegenhouden om de waarheid boven water te krijgen…

Eerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden, dan worden er twee tieners vermoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrightsburg in zijn greep en de politie roept de hulp in van privé detectives Sean King en Michelle Maxwell.

Veel aanwijzingen zijn er niet, maar King en Maxwell – voormalige agenten van de Secret Service  – ontdekken desondanks een patroon.. De moordenaar imiteert beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis en laat al zijn slachtoffers achter met een horloge om de pols. Wat de precieze betekenis hiervan is, is echter niet duidelijk. Dan neemt de moordenaar contact op met de pers…

is na Onbewaakt ogenblik het tweede deel in de King & Maxwell reeks. Hierna verschenen in deze serie ook: Geniaal Geheim, Familieverraad en De zesde man.

De pers over Het uur van de zonde:

‘Als het om actie gaat, is baldacci een van de besten.’ – NU.NL

‘Meeslepend, vol spanning en met een verassend einde.’ – Publishers Weekly

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwsberichten

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!